Herstelwerkzaamheden kunt u vakkundig en zonder overlast laten uitvoeren door ons, of één van onze aangesloten erkende applicatiebedrijven!

Dit zijn vakbekwame en door ons opgeleide applicatiebedrijven die nauw samenwerken met Tegelvast.nl. Onze applicatiebedrijven zitten verdeeld over heel Nederland. Vind een erkend applicatiebedrijf bij u in de buurt.

Deze reparaties van losse tegels en holle vloertegels kunnen snel en zonder overlast worden uitgevoerd met onze speciale injectiehars 6140, zonder hak-  breek- of sloop werkzaamheden. Reparatie is ook mogelijk bij vloerverwarming! Na het injecteren en het opvullen van de geboorde gaatjes, is de vloer al na 3 uur weer beloopbaar en normaal te gebruiken.

Eerst uitproberen?

Zijn er twijfels van uw kant of de vloer wel geïnjecteerd kan worden, dan kunnen wij eerst een proefopstelling maken.

In deze proefopstelling bespreken we met u de herstelmogelijkheden. En geven wij een opmaat hersteladvies met wat er wel en niet mogelijk is met de Tegelvast injectiehars. Duidelijk en eerlijk, hier houden wij van!

Voor het uitvoeren van een proefopstelling rekenen wij € 175,- (excl. BTW) incl. 1 koker injectiehars en voorrijkosten en een opmaat aangeleverd mondeling advies van de verwachte herstelwerkzaamheden. Blijkt uit de proefopstelling dat injecteren mogelijk is, en laat u de reparatie door Tegelvast.nl uitvoeren, dan worden de kosten van de proefopstelling gedeeltelijk verrekend met de eindfactuur.

Ook vloertegelschade bij grote oppervlaktes zijn voor Tegelvast geen probleem dankzij onze unieke injecteermachines.

Kijk gerust eens bij onze product uitleg, de reparatie handleidingen of onze webshop producten voor meer informatie.

Of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.