Antislip tegel

Antislip spray of antislip coating voor een antislip tegel

Gladde tegel omtoveren in een antislip tegel?

Eenvoudig zelf aan te brengen
2 componenten Antislip tegels coating!

Glad oppervlak? SNEL OPGELOST!

 

Antislip lak uitgevoerd met kunststof antislip poeder

Antislip tegel kopen? Nee hoor! Bij Tegelvast.nl is een oplossing te vinden om uw huidige keramische tegels, natuursteen, polyester of zelfs uw bootdek antislip te maken! Op deze manier blijft uw mooie tegel hetzelfde, designvol en ook antislip!

De keuze van de tegel ligt dan dus ook volledig bij u zelf en wordt vooral ook een stuk ruimer! Alle tegels die niet antislip zijn maar wel van het materiaal zijn gemaakt waar de antislip oplossingen van Tegelvast op werken.

Ons assortiment antislip oplossingen bestaat uit 2 oplossingen:

De Tegelvast antislip tegel spray oplossing is enkel voor keramische tegels een juiste oplossing, voor natuursteen tegels raden wij de doe-het-zelf antislip tegel oplossing aan.

Wanneer u de antislip tegel spray oplossing gebruiken wilt, test de werking hiervan dan eers op een losse tegel of op een niet zichtbare plek. Dit testen is te doen door één tot twee keer op de tegel te sprayen. Wanneer u donkere antislip tegels wilt kan er een waas ontstaan.

Onze antislip tegel doe-het-zelf set is gemaakt voor ondergronden van keramische tegels, natuursteen maar ook bootdekken en vele andere ondergronden. Deze set is veilig, goed schoon te maken en ook eenvoudig aan te brengen.

Ook voor de professionals is dit een geweldige set om voor klanten de tegels antislip te maken.

Tegel antislip maken, direct aan de slag:

  • Maak het oppervlak goed schoon met de meegeleverde reiniger.
  • Zorg dat de ondergrond goed droog is. Voeg component A en B samen in een emmer en roer dit goed door voor tenminste 2 minuten.
  • Breng de antislip aan door middel van de meegeleverde lakroller en houder.
  • Breng de antislip in dunne lagen aan om zakkers te voorkomen.
  • Laat de antislip lak goed drogen. Het materiaal is na circa 3 uur stofdroog.

© Tegelvast B.V.

Kenniscentrum Tegelvast

Kenniscentrum Tegelvast heeft tipsinformatie en handleidingen die allen bijdragen aan het vereenvoudigen van het gebruik van onze oplossingen!

Op zoek naar aanvullend advies of extra hulp nodig bij het gebruik van onze producten? Neem gerust contact op met onze technisch adviseur.

tegelvast