Glad oppervlak? SNEL OPGELOST!

Antislip lak uitgevoerd met kunststof antislip poeder

Onder andere toe te passen voor het anti slip maken van diverse ondergronden zoals: keramische tegels, natuursteen, polyester, douchecabines, bootdekken, etc…

Antislip tegel, zo’n saaie oude tegel? Nee hoor! Bij Tegelvast.nl is een oplossing te vinden om uw huidige keramische tegels, natuursteen, polyester of zelfs uw bootdek antislip te maken! Op deze manier blijft uw mooie tegel hetzelfde, designvol en ook antislip!  

De keuze van de tegel ligt dan dus ook volledig bij u zelf en wordt vooral ook een stuk ruimer! Alle tegels die niet antislip zijn maar wel van het materiaal zijn gemaakt waar de antislip oplossingen van Tegelvast op werken.

Ons assortiment antislip tegel oplossingen bestaat uit 2 oplossingen:

De Tegelvast antislip tegel spray oplossing is enkel voor keramische tegels een juiste oplossing, voor natuursteen tegels raden wij de doe-het-zelf antislip tegel oplossing aan. 

Wanneer u de antislip tegel spray oplossing gebruiken wilt, test de werking hiervan dan eers op een losse tegel of op een niet zichtbare plek. Dit testen is te doen door één tot twee keer op de tegel te sprayen. Wanneer u donkere antislip tegels wilt kan er een waas ontstaan.

Onze antislip tegel doe-het-zelf set is gemaakt voor ondergronden van keramische tegels, natuursteen maar ook bootdekken en vele andere ondergronden. Deze set is veilig, goed schoon te maken en ook eenvoudig aan te brengen. 

Ook voor de professionals is dit een geweldige set om voor klanten de tegels antislip te maken.

 

82,50 excl. BTW
99,83 incl. BTW

Antislip tegels coating

Eenvoudig en snel uw tegels antislip maken
Uitstekend te reinigen na realisatie antislip tegels

Antislip coating zelf aanbrengen

Het aanbrengen van de coating is heel eenvoudig! In onze Antislip tegels Coating Doe Het Zelf set zitten alle onderdelen die u nodig heeft. U kunt dus gelijk aan de slag!

Download hier de handleiding