Tegelvast injectiehars 6140
Tegelvast Injectiehars 6140
48,00 incl. BTW Select options

Tegelvast Injectiehars 6140

48,00 incl. BTW

Een unieke doe-het-zelf set waarmee u losliggende tegels weer vastzet

  • Snel uitgehard, u kunt uw vloer dus snel weer gebruiken
  • Makkelijk zelf uit te voeren
  • Boortje voor uw tegelvoeg wordt meegeleverd
  • Reparatie gewoon met een normale kitspuit
  • Compleet met mixertip en conisch verlengtuitje
  • Inclusief voegsel (grijs/antraciet) voor een perfecte afwerking
Antraciet
Grijs
Wissen
Beoordeeld met een

Veilig betalen met

Beschrijving

Losse tegels of holle tegels repareren met de Tegelvast injectiehars!

Met Tegelvast.nl kunt u losse tegels of holle tegels repareren zonder onnodige hoge kosten en overlast door te hakken en breken. (Bekijk eerst onze instructievideo voor gebruik)

Tegel repareren zonder hak- en breekwerk

Tijdig herstellen van losliggende tegels voorkomt breuken en scheuren. Maar wees niet bang dat er beitels en pneumatische hamers aan te pas moeten komen. Waar tegels eerder uitgehakt werden, is dit met onze speciaal ontwikkelde injectiehars 6140 verleden tijd. Vakkundige reparatie van tegels zonder stof en rommel. En niet geheel onbelangrijk: kosten- en tijdbesparend! Binnen drie uur kunt u de vloer en de ruimte weer in gebruik nemen!

Uw losse tegels binnen drie uur weer belopen

Via een klein boor gaatje in de voeg injecteert u de hars onder de tegels. De sneldrogende hars is maar liefst 45 maal sterker dan reguliere tegellijm zodat deze goed aan de tegel hecht. Het boor gaatje in de voeg dicht u vervolgens netjes af met het meegeleverde voegsel (aanmaken met water, mengverhouding 5:1 deel water) zodat u er nauwelijks meer iets van ziet. Resultaat: het holle geluid is weg en de tegel zit weer vast. Dankzij de razendsnelle droogtijd en de sterkte van de hars is de ruimte binnen drie uur weer beschikbaar.

De reparatie kunt u eenvoudig zelf doen met onze speciale injectiehars. Of vakkundig en zonder overlast laten uitvoeren door ons, of één van de aangesloten applicatiebedrijven.

Datasheets/downloads