Reparatiedienst

Vakkundige reparatie uit laten voeren door Tegelvast                                                                

Herstelwerkzaamheden kun je vakkundig en zonder overlast laten uitvoeren door het eigen applicatieteam van Tegelvast. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn zeer vertrouwd met onze producten en de toepassing. Naast de ruime ervaring, is Tegelvast de enige die haar eigen producten ontwikkelt. Mede hierdoor kunnen wij onze klanten altijd op de juiste wijze adviseren en helpen.

Ook voor herstelwerkzaamheden bij grote oppervlakken staan wij voor je klaar. Graag bespreken wij de mogelijkheden, inclusief een prijsopgave. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

ONZE DIENSTEN

Tijdig herstellen van losliggende tegels voorkomt breuken en scheuren. Wij repareren snel en vakkundig met injectiehars.

Voorkom uitglijden. 
Laat je vloer antislip maken door ons vakkundige team van applicateurs.

Met ons unieke injecteersysteem zetten wij je houten vloer weer vast aan de onderliggende vloer. Snelle reparatie, zonder overlast.

Onze voegcoating reinigt bestaande voegen, herstelt de kleur en beschermt tegen vocht, vuil en schimmel. In één keer klaar!

Schade aan de oppervlakte van je tegels? Vaak kan dit cosmetisch worden hersteld zonder hak- of breekwerk. 

Kapotte tegels? Wij kunnen een aantal tegels voor je vervangen, zodat je niet de gehele wand of vloer hoeft te vernieuwen.

© Tegelvast B.V.

Kenniscentrum Tegelvast

Kenniscentrum Tegelvast heeft tipsinformatie en handleidingen die allen bijdragen aan het vereenvoudigen van het gebruik van onze oplossingen!

Op zoek naar aanvullend advies of extra hulp nodig bij het gebruik van onze producten? Neem gerust contact op met onze technisch adviseur.

tegelvast