Over ons

De firma Tegelvast is bedacht door zeer ervaren mensen die jaren lang werkzaam zijn geweest als technisch adviseur afbouwTijdens deze jaren hebben wij diverse tegelschades onder de loep genomen en beoordeeld. Met deze ervaring in onze rugzak zijn wij opzoek gegaan naar een simpele en doeltreffende oplossing voor het probleem van losliggende tegels. Na een aantal jaren van testen en ontwikkeling is onze Tegelvast Injectiehars 6140 op de markt gekomen. Tegelvast Injectiehars 6140 is een systeem wat eenieder zelf kan toepassen en is gemaakt voor het vast zetten van losse tegels of holklinkende tegels.

Inmiddels hebben wij meerdere oplossingen voor diverse problemen. Deze kun je allemaal terug vinden in onze webshop. Hiermee is Tegelvast een betrouwbare en flexibel ingestelde partner voor Nederland, Duitsland en Belgie.

De onderscheiding ligt nadrukkelijk op ons kwaliteitsbeleid, innovatie en de landelijke dekking die wij hebben. Tegelvast is op de dag van vandaag een innoverend bedrijf in probleem oplossers in de tegel en natuursteen branche bestaande uit een team van 3 enthousiaste medewerkers, klaar om jouw tegelprobleem op te lossen!

Contact tegelvast via technisch adviseur gerrit medema van de firma tegelvast b. V.

Gerrit Medema

Over tegelvast

Mascha Geusebroek

Over tegelvast

Stef Medema

© Tegelvast B.V.

Kenniscentrum Tegelvast

Kenniscentrum Tegelvast heeft tipsinformatie en handleidingen die allen bijdragen aan het vereenvoudigen van het gebruik van onze oplossingen!

Op zoek naar aanvullend advies of extra hulp nodig bij het gebruik van onze producten? Neem gerust contact op met onze technisch adviseur.

tegelvast