Betalingen

Betalingen bij Tegelvast doe je veilig, snel en eenvoudig. We staan voor kwaliteit en openheid, zeker wanneer het om de betaling van jouw bestelling bij ons gaat. We bieden 3 verschillende betalingsmethoden die we in onderstaand overzicht toelichten.

iDeal

iDeal is de bekendste betaalmethode in Nederland. Een betaling via iDeal verloopt altijd via jouw eigen internetbankieren. Je selecteert in het menu van iDeal jouw bank en wordt vervolgens doorgestuurd naar jouw bank. Hier staat de opdracht klaar om te betalen.

Bancontact

Bancontact is in België een populaire betaalmethode. iDeal en Bancontact werken hetzelfde. Je selecteert jouw bank en wordt vervolgens doorgestuurd naar de internetbankieren pagina van jouw bank. Hier staat de betaalopdracht klaar en je kunt eenvoudig afrekenen.

PayPal

Paypal is een wereldwijd bekend systeem om betalingen te doen. Je logt hierbij in met e-mailadres en wachtwoord en vervolgens kun je veilig jouw betaling uitvoeren. Wat je nodig hebt om te betalen met PayPal, is een account wat gekoppeld is aan jouw creditcard of bankrekening. Een paar dagen nadat je de betaling hebt gedaan wordt het geld hiervan afgeschreven.

Betalingen en verzendingen bij Tegelvast.nl worden verzorgd door betrouwbare partners

Betalingen en verzendingen bij tegelvast. Nl worden verzorgd door betrouwbare partners

© Tegelvast B.V.

Kenniscentrum Tegelvast

Kenniscentrum Tegelvast heeft tipsinformatie en handleidingen die allen bijdragen aan het vereenvoudigen van het gebruik van onze oplossingen!

Op zoek naar aanvullend advies of extra hulp nodig bij het gebruik van onze producten? Neem gerust contact op met onze technisch adviseur.

tegelvast