Losliggende tegels vast laten leggen

Losliggende tegels vast laten leggen

Vakkundige tegelreparatie

zonder hak- en breekwerk

Losliggende tegels vast laten leggen is erg belangrijk. Het vroegtijdig herstellen van losliggende tegels is cruciaal om breuken en scheuren te voorkomen. Waar tegels eerder moesten worden uitgehakt, is dit dankzij onze speciaal ontwikkelde injectiehars verleden tijd. Onze innovatieve methode zorgt voor een duurzame en efficiënte reparatie, zelfs bij vloeren met vloerverwarming. Door op tijd in te grijpen, voorkom je verdere schade en verhoog je de levensduur van je tegelvloer.

Ons team staat klaar om zowel particuliere als professionele klussen aan te pakken. Wij passen diverse methodes toe, afhankelijk van de omvang en locatie van het te repareren oppervlak. Dit zorgt ervoor dat we voor elke situatie de meest efficiënte en effectieve oplossing kunnen bieden:

  • Grote oppervlakken (vanaf ca. 10 m²):
    Voor grotere oppervlakken gebruiken we een pomp die onder lage druk de hars onder de tegel pompt. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling en een stevig resultaat. Hierdoor is het hele oppervlak snel en effectief hersteld zonder dat de tegels verwijderd hoeven te worden.
  • Kleine oppervlakken of badkamers:
    Losliggende tegels vast laten leggen bij kleinere oppervlakten of in badkamers is ook mogelijk. We maken dan gebruik van een kitspuit die geschikt is voor duokokers. Dit zorgt voor precisie en minimaliseert de kans op beschadigingen aan omliggende tegels. Vooral in ruimtes met beperkte toegang is deze methode ideaal.

Ben je geïnteresseerd in onze tegelreparatie service? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Professionele injectie apparatuur
Injecteren met machine
Speciaal geschikt voor de grotere oppervlakten. De injectiehars wordt onder lage druk onder de tegels gepompt.
Injecteren met duokitspuit
Speciaal geschikt voor kleinere klussen zoals badkamers en ruimtes van minder dan 10 m2.
Injecteren rail
Speciaal ontwikkelde injectiehars
Injecteren met machine
Speciaal geschikt voor professionele klussen zoals bedrijfsruimtes en showrooms. De injectiehars wordt onder lage druk onder de tegels gepompt.
Boren in smalle voegen
Ook smalle voegen zijn geen probleem voor onze injectiehars
Injecteren rail
Compleet injecteer gamma
Vorige slide
Volgende slide

Losliggende tegels vast laten leggen?

vraag hier een vakkundige reparatie aan!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Werkzaamheden(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Hoe duidelijker de foto's, hoe sneller we je kunnen helpen. Heeft u meerdere foto's? Voeg deze dan hieronder toe. U kunt maximaal 3 foto's toevoegen.
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Hoe duidelijker de foto's, hoe sneller we je kunnen helpen.
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Hoe duidelijker de foto's, hoe sneller we je kunnen helpen.
Losliggende tegels vast laten leggen

© Tegelvast B.V.

Kenniscentrum Tegelvast

Kenniscentrum Tegelvast heeft tipsinformatie en handleidingen die allen bijdragen aan het vereenvoudigen van het gebruik van onze oplossingen!

Op zoek naar aanvullend advies of extra hulp nodig bij het gebruik van onze producten? Neem gerust contact op met onze technisch adviseur.

tegelvast