Tegels vervangen

1 of meerdere tegels vervangen?

Heb je last van gebarsten of gescheurde tegels in je woning? Bij TegelVast.nl zijn we gespecialiseerd in het efficiënt vervangen van beschadigde tegels, zodat je niet meteen de hele wand of vloer hoeft te vernieuwen. Dit is niet alleen voordelig, maar bespaart ook tijd!

 

Gerichte tegelreparatie

Ons proces voor het vervangen van tegels is zorgvuldig en nauwkeurig. We beginnen met het voorzichtig verwijderen van het voegwerk rondom de beschadigde tegel zonder de omliggende tegels te beschadigen. Dit doen we met speciale gereedschappen om te garanderen dat omliggende tegels intact blijven. Vervolgens plaatsen we een nieuwe of zorgvuldig herstelde tegel terug op de originele plek. Deze wordt stevig vastgezet met hoogwaardige 2-componenten injectiehars, wat zorgt voor een duurzaam resultaat.

Tegels vervangen

Tegels vervangen met Tegelvast

Bij Tegelvast.nl streven we ernaar om je tegelproblemen met minimale overlast op te lossen. Onze experts zijn niet alleen getraind in efficiënte tegelreparatie technieken, maar hebben ook oog voor detail, waardoor een tegel vervangen niet opvalt en naadloos aansluit bij je bestaande interieur. Kies voor Tegelvast.nl en ervaar de voordelen van een professionele tegelvervanging die staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Onze diensten

  • Krassen verwijderen: Verwijder snel en effectief krassen uit je tegels.
  • Scheuren repareren: Deskundige reparatie van scheuren om verdere schade en lekkage te voorkomen.
  • Beschadigde tegels vervangen: Zorgvuldige vervanging van beschadigde tegels met een perfecte match.
  • Voegwerk herstellen: Herstel het voegwerk tot een naadloze afwerking.
 

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie. Vul het onderstaande formulier in op onze website. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak in te plannen. 

Vraag direct een vakkundige reparatie aan

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Werkzaamheden(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Hoe duidelijker de foto’s, hoe sneller we je kunnen helpen. Heeft u meerdere foto’s? Voeg deze dan hieronder toe. U kunt maximaal 3 foto’s toevoegen.
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Hoe duidelijker de foto’s, hoe sneller we je kunnen helpen.
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Hoe duidelijker de foto’s, hoe sneller we je kunnen helpen.

© Tegelvast B.V.

Kenniscentrum Tegelvast

Kenniscentrum Tegelvast heeft tipsinformatie en handleidingen die allen bijdragen aan het vereenvoudigen van het gebruik van onze oplossingen!

Op zoek naar aanvullend advies of extra hulp nodig bij het gebruik van onze producten? Neem gerust contact op met onze technisch adviseur.

tegelvast