Voegcoating aanbrengen

Voegcoating

Voegcoating vakkundig aanbrengen

Geef schimmel en vuil in voegen geen kans

De voegen tussen tegels worden snel vuil en zijn vatbaar voor schimmel en verkleuringen. Voegcoating aanbrengen lost het op! Hoe vaak je de vloer ook schoonmaakt, voegproblemen blijven terugkomen. Deze problemen zijn niet alleen een doorn in het oog, maar kunnen ook de hygiëne en de levensduur van je tegelwerk aantasten.

Tegelvast voegcoating aanbrengen helpt je in één keer van al je voegproblemen af te zijn. De Tegelvast voegcoating reinigt bestaande voegen, herstelt de kleur en beschermt – na behandeling – tegen vocht, vuil en schimmel. Bovendien zorgt de voegcoating ervoor dat je voegen langer mooi en schoon blijven, waardoor je minder tijd en moeite hoeft te besteden aan onderhoud. De speciale formule dringt diep door in de voegen, waardoor een langdurige bescherming wordt gegarandeerd. Zo geniet je van stralend schone tegels en voegen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hardnekkige vervuiling of schimmelvorming. Tegelvast voegcoating is de ideale oplossing voor een fris en duurzaam tegeloppervlak.

Wanneer zijn je voegen aan vervanging toe?

In sommige gevallen zijn voegen dusdanig verwaarloosd dat volledige vervanging de beste optie is. Dit kan het geval zijn wanneer de voegen diep zijn aangetast door schimmel of ernstig verkleurd zijn. Onze specialisten beoordelen de staat van je voegen en adviseren of een coating voldoende is of dat vervanging noodzakelijk is.

De oplossing: voegcoating aanbrengen

Het aan laten brengen van onze speciale voegcoating lost het op! Zo ben je in één keer van al je voegproblemen af. De Tegelvast voegcoating reinigt bestaande voegen, herstelt de kleur en beschermt – na behandeling – tegen vocht, vuil en schimmel. In sommige gevallen zijn uw zijn uw voegen dusdanig verwaarloost dat u uw voegen beter volledig kunt vervangen.

  • Schimmelbestrijding: Definitief verwijderen van hardnekkige schimmels die zich in de voegen nestelen.
  • Renovatie: Verkleurde en verschimmelde voegen worden weer als nieuw, waardoor je badkamer of keuken een frisse uitstraling krijgt.
  • Permanente kleurcorrectie: De originele kleur van de voegen wordt hersteld en blijft langdurig behouden.
  • Preventie: Dankzij de vet- en vuilafstotende eigenschappen blijven de voegen langer schoon en hygiënisch.

Reparatiedienst Tegelvast

De reparatiedienst van Tegelvast is zowel beschikbaar voor klussen aan huis als voor grotere professionele opdrachten. Door ons in te huren ben je verzekerd van een vakkundige applicatie en langdurig profijt.

  • Aan huis service:
    Wij komen bij je thuis om de voegen te inspecteren en de coating aan te brengen.
  • Professionele opdrachten:
    Ook voor grote projecten in bijvoorbeeld bedrijfsgebouwen of publieke ruimtes staan wij klaar met onze expertise

Wil je meer weten over onze voegcoating of een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Bij Tegelvast ben je verzekerd van kwaliteit en een duurzame oplossing voor al je voegproblemen.

Vorige slide
Volgende slide

Vraag direct een vakkundige reparatie aan

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Werkzaamheden(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Hoe duidelijker de foto's, hoe sneller we je kunnen helpen. Heeft u meerdere foto's? Voeg deze dan hieronder toe. U kunt maximaal 3 foto's toevoegen.
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Hoe duidelijker de foto's, hoe sneller we je kunnen helpen.
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Hoe duidelijker de foto's, hoe sneller we je kunnen helpen.

Bij Tegelvast staan we klaar om je te helpen met al je voegproblemen. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag en zorgen voor een perfecte uitvoering van de werkzaamheden. Wacht niet langer en geniet van schone, schimmelvrije voegen die er weer als nieuw uitzien!

Voegcoating aanbrengen

© Tegelvast B.V.

Kenniscentrum Tegelvast

Kenniscentrum Tegelvast heeft tipsinformatie en handleidingen die allen bijdragen aan het vereenvoudigen van het gebruik van onze oplossingen!

Op zoek naar aanvullend advies of extra hulp nodig bij het gebruik van onze producten? Neem gerust contact op met onze technisch adviseur.

tegelvast