Lekkage douche oplossen

Wat kun je doen tegen lekkage?

Lekkage douche oplossen lijkt een behoorlijke klus. Met de juiste materialen is het halve werk gedaan! Tegelvast gaat lekkage douche oplossen vereenvoudigen met de 2K-PU afdichtingskit!

Een lekkagekit kopen is op vele plekken mogelijk en er zijn talloze soorten afdichtingskit.

Tegelvast heeft een afdichtingskit van hoge kwaliteit. Deze 2k-PU kit is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van voegen om lekkages te voorkomen. De lekkagekit is met een normale kitspuit aan te brengen op de betreffende plek. Doordat er een statische menger buiten op de koker kan worden gedraaid zal er in elk geval een juiste mengverhouding plaatsvinden en is het product herbruikbaar.

Doordat de lekkagekit met een normale kitspuit aangebracht kan worden is het werk eenvoudig en snel gedaan. Hiernaast heeft u dus ook geen extra gereedschap nodig!

Stappenplan lekkage douche oplossen

Voorbereiding

Met de 6180 superontvetter is de plaats rondom het af te dichten gebied goed schoon en vetvrij te maken.
Vervolgens; plak het tegelwerk rondom de drain/afvoergoot precies af.

STAP 2

Maak de kitspuit open, haal de dop van de 2K-PU afdichtingskit koker af en plaats de koker in de kitspuit.

STAP 3

Druk de spuit opbouwend in en spuit de eerste 0,5cm zonder mixertip op een doekje. Dit doe je ter controle om te checken of beide componenten van de lekkagekit uit de opening komen. Hierna; plaats de mixertip op de koker. Dit zorgt voor een juiste vermenging én kleur.

STAP 4

Nu ben je klaar om te starten met het kitten. Bij het afdichten met lekkagekit is het belangrijk om zorgvuldig en netjes te werken. Ga bij het afmessen te werken met afmes materiaal en bevochtig deze met zeepsop.

Lekkagekit kopen bij tegelvast.nl is verantwoord en met van juiste informatie voorzien!

Lekkage douche oplossen

© Tegelvast B.V.

Kenniscentrum Tegelvast

Kenniscentrum Tegelvast heeft tipsinformatie en handleidingen die allen bijdragen aan het vereenvoudigen van het gebruik van onze oplossingen!

Op zoek naar aanvullend advies of extra hulp nodig bij het gebruik van onze producten? Neem gerust contact op met onze technisch adviseur.

tegelvast