Holle vloertegels oplossen

Tips en tricks bij het injecteren van uw loszittende vloertegels

Vragen over het injecteren van loszittende vloertegels zijn er altijd. Wij zouden alles graag voor u uitschrijven op een infoblad en deze bijvoegen bij uw aanschaf, echter wordt het op die manier een zeer onsamenhangend verhaal en geven wij u dan ook liever op deze manier wat tips en tricks bij het injecteren van loszittende tegels.

Injecteren van losse tegels is niet anders dan een 2k-vloeistof spuiten op de plek waar zich een holle ruimte bevindt of daar waar er tegels los liggen. Vrij eenvoudig eigenlijk toch?

Ja en nee… Het boren van een gat van 2.2mm in de voeg is een belangrijk onderdeel voor het juiste eindresultaat. Wanneer u boort dient de boor door te schieten en dit is ook direct te voelen tijdens het boren. Zodra dit gebeurt weet u dat u op de juiste plek zit om te injecteren. Injecteer vervolgens de injectiehars op deze plek, zo moet het lukken!

Loszittende vloertegels injecteren
Tegelvast tips en tricks bij het injecteren van uw loszittende vloertegels 3

© Tegelvast B.V.

Kenniscentrum Tegelvast

Kenniscentrum Tegelvast heeft tipsinformatie en handleidingen die allen bijdragen aan het vereenvoudigen van het gebruik van onze oplossingen!

Op zoek naar aanvullend advies of extra hulp nodig bij het gebruik van onze producten? Neem gerust contact op met onze technisch adviseur.

tegelvast