Loszittende vloertegels oplossen

Als u last heeft van loszittende vloertegels is dat vaak erg vervelend. Wanneer je loszittende vloertegels oplossen wilt, denk je al gauw aan veel hak- en breekwerk. Wij hebben een alternatief wat dit weet te voorkomen. Zonder (onverwacht) hoge kosten en overlast.

Tegelvast injectiehars is dé manier om loszittende vloertegels oplossen makkelijk te maken.

Tegelvast voorkomt hak- en breekwerk!

Als u er op tijd bij bent met het herstellen van losliggende vloertegels voorkomt breuken en scheuren. Wees echter niet bang voor hak- en breekwerk. Met dank aan onze speciaal ontwikkelde Tegelvast injectiehars 6140 wordt het oplossen van loszittende vloertegels leuk gemaakt! Het voorkomen van stof en rommel en als resultaat een vakkundige reparatie. Daarnaast is deze manier van repareren kosten- en tijdbesparend. Na slechts drie uur is de vloer en ruimte weer begaanbaar.

Na slechts drie uur weer een begaanbare vloer

Door het boren van een klein gaatje in de voeg is het mogelijk om de injectiehars onder de tegels te injecteren.Tegenover reguliere tegellijm is de sneldrogende hars wel 45 maal sterker doordat deze goed aan de tegel hecht. Vervolgens dicht u het boorgaatje netjes af met het meegeleverde voegsel en u zit er niks meer van. Dit resulteert in een vaste tegel en geen hol geluid meer. Dankzij de razendsnelle droogtijd en de sterkte van de hars is de ruimte binnen drie uur weer beschikbaar.

© Tegelvast B.V.

Kenniscentrum Tegelvast

Kenniscentrum Tegelvast heeft tipsinformatie en handleidingen die allen bijdragen aan het vereenvoudigen van het gebruik van onze oplossingen!

Op zoek naar aanvullend advies of extra hulp nodig bij het gebruik van onze producten? Neem gerust contact op met onze technisch adviseur.

tegelvast