De oplossing voor lekkages rondom doucheputjes, goten en drains!

Epoxy kit van Tegelvast, dé oplossing voor lekkages rondom doucheputjes, goten en drains!

De Tegelvast 2k-Flexpox afdichtingskit is een snel uithardende 2-componenten epoxykit op basis van 2K-PU.

Normale siliconenkit heeft een mindere hechting op de veelgebruikte RVS douchedrains in de badkamer. Hierdoor ontstaan vaak vervelende lekkages. Onze epoxykit is speciaal geschikt voor repareren van lekkages rondom doucheputjes, afvoerputten, drains en goten. Door de unieke samenstelling heeft de 2K-PU afdichtingskit een sterke en duurzame hechting. En zorgt de kit voor langdurige goede afdichting zonder lekken. Bovendien is onze kit schimmelwerend. Hebt u lekkage of waterschade rondom doucheputjes, goten of drains?  Dan is 2K-PU afdichtingskit de oplossing!

Voorkom lekkages in de douche door een goede afdichting!

Onze 2K-PU kit is speciaal geschikt voor het waterdicht afdichten van voegen in de douche en badkamer. Deze kit kunt u gebruiken voor het afkitten rondom doucheputjes, afvoerputten, drains en goten. Kitten met de 2K-PU afdichtingskit is extra eenvoudig omdat u deze 2 componenten kit gewoon kunt afkitten met een normale kitspuit! Door de unieke samenstelling is deze 2 componenten kit een duurzame oplossing. Het heeft een lange levensduur en is schimmelwerend.

Epoxy kit, dé oplossing voor lekkages
Epoxy kit, dé oplossing voor lekkages

© Tegelvast B.V.

Kenniscentrum Tegelvast

Kenniscentrum Tegelvast heeft tipsinformatie en handleidingen die allen bijdragen aan het vereenvoudigen van het gebruik van onze oplossingen!

Op zoek naar aanvullend advies of extra hulp nodig bij het gebruik van onze producten? Neem gerust contact op met onze technisch adviseur.

tegelvast