Reparatie van losliggende houten vloeren – Injectiehars 6140

Vloer los?
Vloer vast!!

Makkelijk & snel!

Losse of holle plekken in houten/diverse vloeren repareren.
Zonder hak- of breekwerk!

UW PROBLEEM SNEL OPGELOST!

Met Vloerenvast kunt u eenvoudig losliggende of holle plekken in uw (houten)vloer repareren. Deze unieke oplossing van Tegelvast.nl is geschikt voor het repareren van houten vloerdelen, parket, laminaat en diverse andere soorten vloeren. En dat zonder onnodige hoge kosten en overlast door te hakken en/of te breken.

Compleet Doe-Het-Zelf pakket

De reparatie kunt u eenvoudig zelf doen met onze speciale injectiehars. Of vakkundig en zonder overlast laten uitvoeren door ons, of één van onze aangesloten applicatiebedrijven.

Snel uitgehard, u kunt uw vloer dus snel weer gebruiken

Makkelijk zelf te doen

Houtboor 5 mm met centreerpunt meegeleverd

Reparatie gewoon met een normale kitspuit

Compleet met mixertip en conisch verlengtuitje

Binnen 3 uur gerepareerd

Reparatie is simpel en snel! Met de speciaal door ons ontwikkelde koker kan de injectiehars 6140 gewoon met een normale kit spuit gebruikt worden. U hebt dus geen speciaal gereedschap nodig!
Het speciale systeem neemt ongeveer 1/3 van de koker in beslag. Door dit speciale systeem lijkt het alsof u de koker niet helemaal leeg kunt drukken. Dit is echter niet het geval, u kunt de volledige inhoud van de injectiehars gebruiken.

Download hier de handleiding

Boor enkele gaatjes (afstand ca 5 cm) in de ondergrond waar de vloer hol is of los ligt. Gebruik hiervoor de speciaal meegeleverde houtboor van 5 mm

Plaats de koker injectiehars in de kitspuit. Verwijder de dop en draai de mixertip op de koker. Druk hierna stevig de doorzichtige verlengnozzle op de mixertip. Snij een klein puntje af van het conische tuitje zodat het tuitje rondom gesloten zit in het boorgat.

Plaats de verlengnozzle in het boorgat en begin te injecteren.
Vul de holle of losliggende plekken op onder de vloer. Bij te veel tegendruk op kitspuit meerdere gaatjes gaan boren. Gemorste hars direct schoonmaken met aceton of wasbenzine!

Boorgat kan daar waar nodig direct weer worden gevuld, met hiervoor geschikt vulmiddel.

Na 3 uur droogtijd is de vloer weer beloopbaar. Let op na het injecteren van houtenvloeren de vloer verzwaren of aandrukken.

Datasheets / downloads

Informatieblad Vloerenvast injectiehars 6140 NL

MSDS Vloerenvast Injectiehars 6140 RESIN – NL

MSDS Vloerenvast Injectiehars 6140 HARDENER – NL

© Tegelvast B.V.

Kenniscentrum Tegelvast

Kenniscentrum Tegelvast heeft tipsinformatie en handleidingen die allen bijdragen aan het vereenvoudigen van het gebruik van onze oplossingen!

Op zoek naar aanvullend advies of extra hulp nodig bij het gebruik van onze producten? Neem gerust contact op met onze technisch adviseur.

tegelvast