100% waterdicht kitten

Tegelvast.nl 6156 2K-flexpox kit is speciaal geschikt voor het waterdicht afdichten van voegen in de douche en badkamer. Deze kit kunt u gebruiken voor het afkitten rondom doucheputjes, afvoerputten, drains en goten

Uniek! Tegelvast 6156 2K-FLEXPOX kan gewoon via een normale kitspuit worden aangebracht. Via een statische menger die buiten op de koker wordt gedraaid is het product herbruikbaar en zal ter alle tijden de juiste mengverhouding plaatsvinden.

Afdichting van drains en afvoergoten

6156 2k-Flexpox

28,95 excl. BTW
35,03 incl. BTW

Afdichting van drains en afvoergoten

Flex-Epoxy afdichting 6155

8,95 excl. BTW
10,83 incl. BTW

100%
waterdicht kitten

De reparatie kunt u eenvoudig zelf doen met onze speciale 6156 2k-FLEXPOXafdichtingskit.

reparatie zelf uitvoeren - Afdichtingskit 6156

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit 2 componenten afdichtingskit? Dan bent u bij Tegelvast goed! Reparatie is simpel en snel! Door het speciaal ontwikkelde kokersysteem kan de 2K-Flex-Pox afdichtingskit 6156 met een normale kit spuit gebruikt worden. U hebt dus geen speciaal gereedschap nodig

Download hier de handleiding

De oplossing voor lekkages rondom doucheputjes, goten en drains!

2k-FlexPox afdichtingskit is een snel uithardende 2-componenten afdichtingskit op basis van Flexibele Epoxy.

Normale siliconenkit heeft een mindere hechting op de veelgebruikte RVS douchedrains in de badkamer. Hierdoor ontstaan vaak vervelende lekkages. Onze kit is speciaal geschikt voor repareren van lekkages rondom doucheputjes, afvoerputten, drains en goten. Door de unieke samenstelling heeft de 2K-FLEXPOX afdichtingskit een sterke en duurzame hechting. En zorgt de kit voor langdurige goede afdichting zonder lekken. Bovendien is onze kit schimmelwerend. Hebt u lekkage of waterschade rondom doucheputjes, goten of drains?  Dan is 2K-FLEXPOX afdichtingskit de oplossing!

Voorkom lekkages in de douche door een goede afdichting!

Onze 2K-FLEXPOX kit is speciaal geschikt voor het waterdicht afdichten van voegen in de douche en badkamer. Deze kit kunt u gebruiken voor het afkitten rondom doucheputjes, afvoerputten, drains en goten. Kitten met de 2K-FLEXPOX afdichtingskit is extra eenvoudig omdat u deze 2 componenten kit gewoon kunt afkitten met een normale kitspuit! Door de unieke samenstelling is deze 2 componenten kit een duurzame oplossing. Het heeft een lange levensduur en is schimmelwerend.

Tegelvast 6156 2k flexibele epoxy in een normale kitkoker te gebruiken en dit maakt het meteen uniek in zijn soort.

100% waterdicht afkitten! met een 2 componenten afdichtingskit.

2 componenten kit kopen? Tegelvast.nl

Op deze pagina vind je dé 2 componenten afdichtingskit voor de doe-het-zelver en voor de professional. De kit is te gebruiken in een normale kitspuit in dit maakt de kit naast kwalitatief goed, ook zeer eenvoudig in gebruik. De 2 componenten kit van Tegelvast.nl is snel doorhardend en makelijk in gebruik.