100% waterdicht kitten

Tegelvast.nl 2K-PU kit is speciaal geschikt voor het waterdicht afdichten van voegen in de douche en badkamer. Deze kit kunt u gebruiken voor het afkitten rondom doucheputjes, afvoerputten, drains en goten.

Uniek! Tegelvast 2K-PU kan gewoon via een normale kitspuit worden aangebracht. Via een statische menger die buiten op de koker wordt gedraaid is het product herbruikbaar en zal ter alle tijden de juiste mengverhouding plaatsvinden.

Uitverkocht

Afdichting van drains en afvoergoten

2K-PU afdichtingskit 6150

27,75 excl. BTW
33,58 incl. BTW

Afdichting van drains en afvoergoten

Flex-Epoxy afdichting 6155

8,95 excl. BTW
10,83 incl. BTW

100%
waterdicht kitten

De reparatie kunt u eenvoudig zelf doen met onze speciale 2K-PU afdichtingskit.

reparatie zelf uitvoeren - Afdichtingskit 6150

Reparatie is simpel en snel! Door het speciaal ontwikkelde kokersysteem kan de 2K-PU afdichtingskit 6150 met een normale kit spuit gebruikt worden. U hebt dus geen speciaal gereedschap nodig!

Download hier de handleiding

De oplossing voor lekkages rondom doucheputjes, goten en drains!

PU-afdichtingskit is een snel uithardende 2-componenten afdichtingskit op basis van 2K-PU.

Normale siliconenkit heeft een mindere hechting op de veelgebruikte RVS douchedrains in de badkamer. Hierdoor ontstaan vaak vervelende lekkages. Onze kit is speciaal geschikt voor repareren van lekkages rondom doucheputjes, afvoerputten, drains en goten. Door de unieke samenstelling heeft de 2K-PU afdichtingskit een sterke en duurzame hechting. En zorgt de kit voor langdurige goede afdichting zonder lekken. Bovendien is onze kit schimmelwerend. Hebt u lekkage of waterschade rondom doucheputjes, goten of drains?  Dan is 2K-PU afdichtingskit de oplossing!

Voorkom lekkages in de douche door een goede afdichting!

Onze 2K-PU kit is speciaal geschikt voor het waterdicht afdichten van voegen in de douche en badkamer. Deze kit kunt u gebruiken voor het afkitten rondom doucheputjes, afvoerputten, drains en goten. Kitten met de 2K-PU afdichtingskit is extra eenvoudig omdat u deze 2 componenten kit gewoon kunt afkitten met een normale kitspuit! Door de unieke samenstelling is deze 2 componenten kit een duurzame oplossing. Het heeft een lange levensduur en is schimmelwerend.