reparatie van buitentegels
Tegelvast Injectiehars 6140 + kitspuit
78,05 Incl. BTW 64,50 Excl. BTW Select options

Tegelvast Injectiehars 6140 + kitspuit

78,05 Incl. BTW 64,50 Excl. BTW

Een unieke doe-het-zelf set inclusief kitspuit waarmee u losliggende tegels weer vastzet

  • Voor binnen- en buitenshuis
  • Toe te passen met een normale kitspuit
  • Snel uitgehard
  • Inclusief voegsel en boortje
  • Herbruikbaar
Beoordeeld met een

Veilig betalen met

Beschrijving

UW PROBLEEM SNEL OPGELOST!

De Tegelvast 6140 is een unieke injectiehars die bestaat uit twee componenten. Waar tegels eerder uitgehakt werden, is dit met onze speciaal ontwikkelde injectiehars verleden tijd. Via een klein boorgaatje in de voeg injecteert u de hars onder de tegels. Het boorgaatje in de voeg dicht u vervolgens netjes af met het meegeleverde voegsel die u simpel aanmaakt met water in een mengverhouding van 5:1 zodat u er nauwelijks meer iets van ziet. Resultaat: het holle geluid is weg en de tegel zit weer vast. Dankzij de razendsnelle droogtijd en de sterkte van de hars is de geïnjecteerde vloer binnen drie uur weer te belopen. Daarnaast geeft ons product geen stof en rommel. Onze set wordt compleet geleverd met een een 2.5mm boortje, voegsel in de kleur grijs of antraciet en een epoxy doekje om eventuele gemorste hars schoon te maken. Het is belangrijk dat u de koker in één keer leeg maakt. 

UNIEKE ALL-IN-ONE DOE HET ZELF SET

De reparatie kunt u eenvoudig zelf doen met onze speciale injectiehars. Of vakkundig en zonder overlast laten uitvoeren door onze reparatiedienst.

KENNISCENTRUM TEGELVAST

ALLE INFO VOOR DE DOE-HET-ZELVER

In het kenniscentrum van Tegelvast vind je informatie, advies en tips die je helpen bij het gebruik van onze producten. Alles wat je nodig hebt overzichtelijk op een rij.