Tips en tricks bij het injecteren van uw loszittende vloertegels

Losse tegels vastzetten

Afgelopen week zijn we weer gestart naar een fijne maar toch ietwat vreemde vakantie. We hebben genoten maar door de vele regels met wel of geen mondkapjes en verschil met de regels in Nederland is het goed opletten. Desondanks was het fijn dat we er even op uit konden en kunnen we weer met frisse energie aan de slag!

Vragen over het injecteren van loszittende vloertegels zijn er altijd. Wij zouden alles graag voor u uitschrijven op een infoblad en deze bijvoegen bij uw aanschaf, echter wordt het op die manier een zeer onsamenhangend verhaal en geven wij u dan ook liever op deze manier wat tips en tricks bij het injecteren van loszittende tegels.

Injecteren van losse tegels is niet anders dan een 2k-vloeistof spuiten op de plek waar zich een holle ruimte bevindt of daar waar er tegels los liggen. Vrij eenvoudig eigenlijk toch?

Ja en nee… Het boren van een gat van 2.2mm in de voeg is een belangrijk onderdeel voor het juiste eindresultaat. Wanneer u boort dient de boor door te schieten en dit is ook direct te voelen tijdens het boren. Zodra dit gebeurt weet u dat u op de juiste plek zit om te injecteren. Injecteer vervolgens de injectiehars op deze plek, zo moet het lukken!