Voegen kleur veranderen

Voegen kleur veranderen in een handomdraai

Voegen kleur veranderen in een handomdraai met de voegcoating van Tegelvast.nl

In dit artikel lees en zie je hoe je eenvoudig de voegen kleur veranderen kunt! We maken het eenvoudig door een te lezen stappenplan en een video tutorial aan te bieden.

Voegen kleur veranderen stappenplan

Voegen kleuren stappenplan

  1. Zorg allereerst voor een schone werkomgeving. Dit geldt natuurlijk voor bij het gebruik van alle producten van Tegelvast, maar bij dit product in het bijzonder. Om de voegen kleur te veranderen is het belangrijk om het oppervlak, waar de nieuwe voegen kleur aangebracht gaat worden, schoon te maken met de meegeleverde grondreiniger.
  2. Knip vervolgens met een schaar de dop af op voegbreedte om zo vervolgens een aantal goede druppen van de voegcoating op de voegen aan te brengen.
  3. Borstel met de meegeleverde borstel de voegcoating in de voegen. Zorg er voor dat de voegcoating egaal verdeeld is en de kleur overal even donker is.
  4. Zodra de voegcoating mooi verdeeld is over de voegen, trek dan de tegels diagonaal schoon met de ietwat vochtige applicatiedoek.

Doordat de voegcoating snel drogend is, kun je snel weer normaal gebruik maken van de tegels en is het reinigen van de tegels ook in no-time weer mogelijk. Dit alles maakt de voegen kleur veranderen eenvoudig.

Voegkleur veranderen, zo gaat het in z’n werk:

Direct Tegelvast voegcoating aanschaffen?

┬ę Tegelvast B.V.

Kenniscentrum Tegelvast

Kenniscentrum Tegelvast heeft tipsinformatie en handleidingen die allen bijdragen aan het vereenvoudigen van het gebruik van onze oplossingen!

Op zoek naar aanvullend advies of extra hulp nodig bij het gebruik van onze producten? Neem gerust contact op met onze technisch adviseur.

tegelvast