UW PROBLEEM SNEL OPGELOST!

Losse of holle tegels repareren

Makkelijk en snel!

Tegelvast.nl biedt u de oplossing om losse tegels of holle vloertegels weer vast te leggen c.q. te repareren. Zonder onnodige hoge kosten en overlast door te hakken en breken.
De reparatie kunt u zelf doen met onze speciale injectiehars. Of vakkundig en zonder overlast laten uitvoeren door ons, of één van onze aangesloten applicatiebedrijven!

Unieke All-in-one doe-het-zelf set

2 componenten epoxy.

  • Snel uitgehard, u kunt uw vloer dus snel weer gebruiken
  • Makkelijk zelf te doen
  • Speciaal boortje voor uw tegelvoeg wordt meegeleverd
  • Reparatie gewoon met een normale kitspuit
  • Compleet met mixertip en conisch verlengtuitje
  • Inclusief voegsel (grijs/antraciet) voor een perfecte afwerking

Weer klaar voor gebruik binnen 3 uur

Voor het injecteren van de hars boort u een klein gaatje in de voeg. Door de sterkte van de lijm, maar liefst 45 maal sterker dan reguliere tegellijm, hecht deze goed aan de tegel. Met het meegeleverde voegsel dicht u het boor gaatje netjes af. Deze kunt u aanmaken met water, mengverhouding 5:1 deel water. Het resultaat is het geluid wat weg is en de tegel die weer vast zit. De droogtijd is zeer beperkt en de ruimte binnen drie uur weer beschikbaar.

Tegel herstellen

Een tegel herstellen die los ligt? Wanneer u de tegel moet vervangen door middel van hak-en breekwerk is dit duur, veel werk en met name frustreren.d Tegelvast.nl heeft een eenvoudige doe-het-zelf oplossing waarmee u in een handomdraai uw tegel herstellen kunt.

Een complete set voor de doe-het-zelver

De speciale injectiehars is eenvoudig zelf te injecteren. Ook is de mogelijkheid om een reparatie uit te laten voeren door ons er. applicatiebedrijven.

reparatie zelf uitvoeren - injectiehars 6140

Reparatie is simpel en snel! Door het speciaal ontwikkelde kokersysteem kan de injectiehars 6140 met een normale kit spuit gebruikt worden. U hebt dus geen speciaal gereedschap nodig!

LET OP!: Het speciale systeem neemt ongeveer 1/3 van de koker in beslag. Door dit speciale systeem lijkt het alsof u de koker niet helemaal leeg kunt drukken. Dit is echter niet het geval, u kunt de volledige inhoud van de injectiehars gebruiken.

Download hier de handleiding

LET OP!: Het meegeleverde kobalt boortje van 2,2 mm is meerdere keren te gebruiken door het stompe puntje met een tangetje er af te breken.

Een steenboortje is helaas niet in deze diameter te verkrijgen!